Zwart in de badkamer

Zwart in de badkamer

Zwart in uw badkamer!

Wij hebben tegenwoordig steeds meer de behoeften aan ontspanning. Daarom is het nuttig om ook uw badkamer te gebruiken als een soort rustpunt of spreekwoordelijke oase. Met de mogelijkheden van tegenwoordig hoeft dit geen probleem te zijn. Er zijn zoveel producten voor de badkamer tegen relatief lage kosten. Of het nu op bad of douchegebied is, verbouwen van uw badkamer is nooit zo leuk geweest!

Uw badkamer verbouwen is toch leuk?

Maak uw badkamer aantrekkelijk door met sfeerelementen te werken. Doe dit bijvoorbeeld door middel van mozaïek, XXL tegels van een mat zwarte kleur. U badkamer krijgt in één keer een andere dimensie met een warme en stijlvolle uitstraling. Werk met accessoires in dezelfde stijl met een zwartaccent. Zulke accessoires hoeven niet eens zoveel geld te kosten om toch snel uw badkamer een nieuw sfeertje te geven. Hierdoor maakt u de badkamer huiselijk.

Wannahaves bij badkamerrenovatie

Grote tegels voor een minimalistische badkamer zijn de laatste trend. Het formaat 50×50 of 60×60 cm zijn nu het meest voor handen. Wilt u toch meer afwisseling qua sfeer in de badkamer, combineren deze dan met mozaïektegeltjes.

Zwart is terug van weggeweest

Bij de laatste trends zien wij duidelijk zwart vaak terugkomen. Vooral de nieuwe matte variant met een glanzend motief worden vaak toegepast om een lux uiterlijk te geven. Deze zijn ideaal te combineren met wit en grijstinten. Badkamerrenovatie klinkt bij veel mensen als zwaar in de oren als een ingrijpende klus. Het verbouwen hiervan moet u eigenlijk hetzelfde zien als een kamer in uw huis restylen. Echter maakt u hier dagelijks gebruik van en deze speelt een belangrijkere rol dan je eigenlijk denkt. Geef deze dan net zoveel tijd en aandacht bij het inrichten als uw woonkamer!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *