Je badkamer een nieuwe dimensie geven

Je badkamer een nieuwe dimensie geven

Je badkamer een nieuwe dimensie geven

Bent u van plan om dit jaar uw badkamer een make over te geven? Dan is het nu de tijd om nieuwe trends te bekijken voor de ultieme badkamer beleving. Een belangrijk aspect is het betrekken van uw badkamer bij de overige leefruimten in uw woonhuis. Het moet dezelfde luxe en sfeer uitstralen als uw woon- of slaapkamer. Hierdoor gaat functionaliteit hand in hand met huiselijkheid.

Maar hoe kom je concreet tot goede voorbeelden voor een dergelijke aanpak? Luxe hotels passen dit uitstekend toe. Iedere ruimte van je hotelkamer is zo ingericht dat je jezelf op je gemak voelt. Tevens is het geen aparte ruimte waar men enkel en alleen zich kan wassen. Het is er huiselijk, behaaglijk en goed verzorgd.

Een inrichting die luxe uitstraalt en bovendien uiterst functioneel is. Hierdoor zorg je dat de schaarse me-time hier optimaal wordt benut. Kijk naar vooraanstaande hotels en pas dit toe op je eigen badkamer.

Hotelgrandeur in uw eigen huis

Als je dezelfde beleving wilt gaan creëren is het belangrijk om een aantal elementen goed uit te voeren. Een ruim bad of inloopdouche met een rijke en moderne uitstraling is een sleutelfactor. Denk ook aan warmte om het vooral behaaglijk te maken. Vloerverwarming is tegenwoordig geen overbodige luxe.

Als de basis is gelegd, bouw dit dan verder uit met sfeerelementen en accessoires. Zorg voor een rijke verzorgingslijn in uw badkamer. (Douchegel, shampoo, scrub, badolie etc.) Let ook op detail. Ga op zoek naar mooi zacht badtextiel in een bijpassende kleur. Bezuinig hier niet op, maar denk aan het hotel principe.
Zij hebben immers ook een rijk gevulde kast met badlakens en washandjes.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *