Badkamer restylen

Badkamer restylen is de oplossing!

Is de badkamer niet meer update, maar is het installeren van een nieuwe boven het budget? Wij helpen je graag op weg om toch met een relatief beperkt budget je badkamer te restylen!

1. Creëer een douchebad

Maak van je ligbad een douchebad door eenvoudig een douchewand te plaatsen. Deze ingreep is binnen enkele uren geklaard. Het voordeel is dat je niet meer twee aparte elementen hebt, wat aanzienlijk in ruimte scheelt. De combinatie is ideaal voor iedereen die een bad en een douche gebruikt.

2. Plaats een hangtoilet

Vervang het klassiek staand toilet door een moderne hangtoilet. Het is veel netter en oogt veel ruimtelijker in de badkamer. Sommige mensen zien op tegen dergelijke klus, maar in de meeste gevallen gebeurt de aanpassing snel en makkelijk.

3. Integreer je wastafel

Al snel kom je ruimte tekort in de badkamer. Kies voor badkamermeubels met meerdere functionaliteiten. Tegenwoordig zijn er meubels met geïntrigeerde wastafels en je hebt ook nog eens het gemak van opbergruimte. Hierdoor win je op ruimtelijkheid en oogt de badkamer opgeruimd. Het is niet alleen praktisch, maar het geeft ook nog eens een nieuwe uitstraling!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *